Κατάσχεση λογαριασμών σε 2500 δημότες από τον δήμο Μαραθώνα

katasxesi

Μια απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, σχόλια και κυρίως έκανε άνω κάτω την ζωή 2500 δημοτών

του Μαραθώνα, πήρε ο δήμος παραμονή των εορταστικών ημερών.

Η απόφαση για κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές στο δήμο υλοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Οι περισσότεροι από τους δημότες δεν είχαν ενημερωθεί από τον δήμο, όταν ξαφνικά είδαν να αφαιρούνται ποσά από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπου και κατατίθενται οι συντάξεις και η μισθοδοσία τους.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 20/12 το θέμα αναλύθηκε από την οικονομική διευθύντρια του δήμου αναφέροντας ότι πλέον τις αποφάσεις για την εκτέλεση των σχετικών πράξεων έχουν οι διοικητικοί υπάλληλοι και όχι οι αιρετοί.

Το θέμα των οφειλών αφορά κυρίως το νερό, ένα πρόβλημα που υπάρχει βασικά στην δημοτική κοινότητα Μαραθώνα, δημοτικά τέλη, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν οφειλές στο δήμο από κλίσεις της δημοτικής αστυνομίας που έχουν επιβληθεί τα προηγούμενα χρόνια και ποτέ δεν πληρώθηκαν.

Όπως και να έχει ο δήμος Μαραθώνα κατάφερε να βρεθεί απέναντι σε 2500 δημότες του μέσα στις γιορτές, σε μια χρονική περίοδο μάλιστα όπου συσσωρεύονται πλείστες φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις των δημοτών του.

                                                                                                          ΣΙΝΕΜΑ ΑΛΙΚΗ

The pear

ginosatis

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.