Το πιο ξεχωριστό σχολείο Αγγλικής Γλώσσας στην πόλη

fast learners new 2

Ξεκινώντας μια ακόμα σχολική χρονιά, η βασική εξωσχολική δραστηριότητα

είναι η ξένη γλώσσα και κυρίως τα Αγγλικά. Ένα όνομα λοιπόν που ξεχωρίζει στον δήμο Μαραθώνα, αφού όπου κι αν βρεθούμε και τύχει να μιλήσουμε για μαθήματα Αγγλικών, είτε με φοιτητές είτε με γονείς, κάποιος θα το αναφέρει, θα το εκθειάσει και θα μας το συστήσει ανεπιφύλακτα είναι το φροντιστήριο FastLearners.

Μιλώντας με μαθητές αλλά και γονείς, διαπιστώσαμε πως τα μυστικά της επιτυχίας των Fast Learners είναι μία σειρά από καινοτομίες που εφαρμόζονται στην διδασκαλία της Γλώσσας , η ποιότητα των καθηγητών/τριων και η φιλοσοφία με την οποία δομούνται οι σχέσεις των καθηγητών με παιδιά και γονείς.

Οι καθηγητές, των Fast Learners είναι ένα κράμα έμπειρων και νέων ταλαντούχων καθηγητών/τριων. Με συνεχή διάλογο και συνεργασία και με την καθοδήγηση της Μαίρης Τουμπακάρη έχουν δημιουργήσει μια ενιαία φιλοσοφία και μέθοδο διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας που γίνεται αντιληπτή οποιονδήποτε καθηγητή ή καθηγήτρια παρακολουθήσει κάποιος.

Η σχέση με τους γονείς είναι εξίσου σημαντική με τη μέθοδο, τις καινοτομίες και τους καθηγητές. Στους Fast Learners πιστεύουν πως η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας διδασκόντων-μαθητών-γονιών, γι’ αυτό και επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους γονείς, όχι μόνο με τη δίμηνη ενημέρωση για τις επιδόσεις των μαθητών και τις προγραμματισμένες συναντήσεις, αλλά με την σχεδόν καθημερινή επαφή με τους γονείς μετά το μάθημα. Εκείνο που μας έκανε μεγάλη εντύπωση και ομολογουμένως δεν έχουμε ξανασυναντήσει πουθενά είναι ότι δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να παρακολουθήσουν ένα μάθημα στην τάξη του παιδιού τους.

Ο αριθμός των πτυχίων και τα ποσοστά των επιτυχόντων μαρτυρούν την αλήθεια των παραπάνω. Τα ποσοστά των επιτυχόντων πολλές φορές αγγίζουν το 100% και αυτό εξηγεί γιατί δεκάδες μαθητές/τριες κάθε χρόνο συρρέουν για μία θέση στο φροντιστήριο.

Τέλος είναι και τα δίδακτρα. Διαπιστώσαμε πως είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με τις υπηρεσίες, τον αριθμό των ωρών, την ποιότητα των καθηγητών και το συνολικό αριθμό των μαθημάτων που προσφέρει.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά για τους Fast Learners στον Μαραθώνα (Βας.Γεωργίου Β’ 16, τηλ. 2294067451) την Πέμπτη 13/9 και ώρα 19:30 με ένα πάρτι για την απονομή των πτυχίων στους μαθητές αλλά και με πολλές εκπλήξεις για όλα τα παιδιά.

Στην Νέα Μάκρη (Λ.Μαραθώνος 145, τηλ.2294304178) το πάρτι θα γίνει την Παρασκευή 14/9 και ώρα 19:30 με αντίστοιχες εκδηλώσεις και εκπλήξεις.

Οργανισμος λιμενος

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.