Επιστολή καταγγελία κατά της δημοτικής αρχής του δήμου Μαραθώνα

Logo1

Με την δημοσιοποίηση μιας επιστολής καταγγελίας όπου τονίζουν την ανυπαρξία της

δημοτικής αρχής του δήμου Μαραθώνα, οι επόπτες - φύλακες του Εθνικού Πάρκου Σχινιά, προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο για την κατάσταση που βιώνουν εδώ και πολύ καιρό.

Η επιστολή που κοινοποιήθηκε προς το γραφείο δημάρχου, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε δημόσιες καταγγελίες, μετά την αδιάφορη στάση σας προς τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα και ταυτόχρονα, εργαζόμενους στον ΦΟΔΕΠΑΣΜ.

Από το 2008 εργαζόμαστε στο Εθνικό Πάρκο ,κάτω από άθλιες οικονομικές και εργασιακές συνθήκες, καταγγελλόμενοι αδιαλείπτως για ανύπαρκτα λάθη μας, από τα μέλη του εκάστοτε Διοικητικού του Συμβουλίου. Όλα αυτά τα χρόνια, οι εκπρόσωποι του Δήμου μας στο Δ.Σ. του ΦΟΔΕΠΑΣΜ, δεν ασχοληθήκατε ποτέ, με το ζήτημα των εργαζομένων, διότι το κύριο μέλημά όλων σας, ήταν απλά η διασφάλιση των συμφερόντων του «Δήμου».

Κύριε Δήμαρχε,

Πριν και μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας, μέσω των εκπροσώπων σας που μας προσέγγισαν, σας αποτυπώσαμε αντικειμενικά τα γεγονότα και το προβληματικό εργασιακό καθεστώς που βιώναμε. Ελπίζαμε ότι μαζί με τον κ. Α. Ρείσογλου που εκπροσωπεί τον Δήμο Μαραθώνα στο Δ.Σ. του ΦΟΔΕΠΑΣΜ, θα μας βοηθούσατε στην επίλυση των προβλημάτων μας.

Φρούδες ελπίδες όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, διότι αρκεστήκατε εκ νέου στις «πληροφορίες» που αφειδώς σας προσέφεραν οι εντεταλμένοι των Διοικητικών Συμβουλίων του ΦΟΔΕΠΑΣΜ., του οποίου οι πόρτες ήταν ερμητικά κλειστές για τους επόπτες - φύλακες του Εθνικού Πάρκου και πολίτες αυτού του τόπου.

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ κύριοι, για ποιο λόγο απαγορεύονταν η πρόσβαση των εποπτών - φυλάκων μέσα στα Δ.Σ., ενώ είχαν πρόσβαση όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι;

Αφήσατε να περιρρέουν στην ντόπια κοινωνία αήθη σχόλια εναντίον μας, που θίγουν την αξιοπρέπειά μας και την κοινωνική μας υπόσταση, όντας πολίτες και οικογενειάρχες αυτού του τόπου. Αποφύγατε να έρθετε σε ρήξη με το κοινωνικό σας status και κρυφτήκατε πίσω από τους τίτλους σας, κατηγορώντας με την σειρά σας, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες που παλεύουν μόνες τους και χωρίς καμιά υποστήριξη για το μέλλον των παιδιών τους.

Το φταίξιμό μας;

• Διαμαρτυρηθήκαμε για την εγκατάλειψη του Εθνικού Πάρκου!!!

• Διαμαρτυρηθήκαμε για την αδιαφορία της Διοίκησης του ΦΟΔΕΠΑΣΜ, στην οποία είστε μέλη!!!

• Διαμαρτυρηθήκαμε για τους 22 μήνες που είμαστε απλήρωτοι!!!

• Διαμαρτυρηθήκαμε για τα δεδουλευμένα μας, μέσω αγωγών και κατασχέσεων!!!

• Διαμαρτυρηθήκαμε διότι μετά από οκτώ χρόνια, εργαζόμαστε για μια ουτοπία που ονομάζεται Εθνικό Πάρκο Σχοινιά και είναι παραδομένη στα ιδιωτικά συμφέροντα !!!

• Διαμαρτυρηθήκαμε γιατί αγαπάμε τον Τόπο μας!!!

• Διαμαρτυρηθήκαμε για να μην ντρεπόμαστε τα παιδιά μας!!!

Αποτέλεσμα, τον Νοέμβριο του 2014 να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εις βάρος ΟΛΩΝ των εποπτών - φυλάκων του ΦΟΔΕΠΑΣΜ. Σήμερα και εν μέσω οικονομικής κρίσης , βρισκόμαστε με πειθαρχικές ποινές και στέρηση μισθών 1 και 1½ μήνα, έξι πολίτες του Δήμου Μαραθώνα, με την βοήθεια κατασκευασμένων, ψευδών και αναπόδεικτων κατηγοριών εις βάρος μας. Έχει κινηθεί νομική διαδικασία από μέρους μας, καθώς και μιας μήνυσης εναντίον του Προέδρου του ΦΟΔΕΠΑΣΜ, Χάρη Καμπεζίδη και κατά παντός υπευθύνου, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

Μόνο η κοινοποίηση της μήνυσης σας έβγαλε από το λήθαργο.

Η αντίδρασή σας;

Αποφυγή των ευθυνών σας!!!

Δεν γνωρίζατε, δεν σας είπαν, δεν σας ενημέρωσαν!!!

Ήσασταν εκεί, κύριοι!!!

Εκεί, αλλά απόντες !

Σιωπήσατε, αφήνοντας να κατακρημνιστούν στο βωμό της αδιαφορίας σας, η τιμή, η υπόληψη και το μέλλον έξι πολιτών του Δήμου Μαραθώνα.

Δεν θελήσατε ποτέ να μάθετε την αλήθεια!!!

Να είστε καλά!!!

Συγχαρητήρια για το έργο που επιτελέσατε!!!

Αποδείξατε ότι δεν είστε σε θέση να προστατέψετε τους πολίτες του Δήμου σας και οφείλουμε να το πράξουμε μόνοι μας, διασφαλίζοντας την αξιοπρέπεια, το ήθος και την τιμή των οικογενειών μας.

Οι καταγγέλλοντες πολίτες του Δήμου Μαραθώνα

Επόπτες - Φύλακες του ΦOΔΕΠΑΣΜ

Γερονίκος Παναγιώτης

Δούκα Φλώρα

Κατσαγώνη Ιωάννα

Μπαφαλούκα Κωνσταντίνα

Μπίνας Δημήτριος

Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

aliki

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

2imimarathonios afisa

Κράτα το

Yazhou 2

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.